PDF

Acum poti descarca cursurile nostre in format PDF si continutul [ lectii ] a doua site-uri: invatagermana.online si limbagermana.online, daca ai primit adresa aceasta inseamna ca esti membru al grupului nostru de FaceBook. Daca nu, inseamna ca nu poti descarca cursurile. In acest moment avem sase cursuri in format PDF – 2 sunt copiile site-urilor si 4 sunt cursuri pregatitoare GRATUITE in limba germana.

Cursuri in format PDF

  1. Cursul numarul 1
  2. Cursul numarul 2
  3. Cursul numarul 3
  4. Cursul numarul 4
  5. Cursul numarul 5
  6. Cursul numarul 6

Va rugam sa fiti membri activi ai grupului nostru de invatare a limbii germane, sa cititi si lectiile de pe site-ul nostru, sa va abonati la pagina noastra de FaceBook, iar daca vi se pare util ce facem noi sa distribuiti pe retelele de socializare. Cu cat avemmai multi elevi cu atat putem face mai multe pentru voi.

Intentionam sa angajam si profesori care sa poata preda limba germana online – probabil ca va fi contra cost. Pentru asta insa va trebui sa ne asiguram de un venit constant lunar prin care sa platim acest profesor – salariu + taxe la stat. Nu este o suma mica, asa ca inca lucram la acest proiect, pana atunci insa, va oferim gratuit ceea ce gasiti pe cele 3 site-uri ale noastre.