Dialoguri

Pentru a invata limba germana la nivel conversational este nevoie sa invatam dialogurile, de la cele simple pana la cele mai complicate, de la un simplu salut si pana la discutii despre munca, mancaruri sau orientarea in spatiu. Indiferent de limba pe care dorim sa o invatatm, dupa ce avem un bagaj minim de cuvinte putem incepe sa formam propozitii, la inceput mai simple, apoi mai complicate. Nu va peirdeti speranta nici daca merge mai greu cu invatatul, nu toti invatam repede, iar limba germana nu este tocmai una usoara!

Primul lucru pe care-l invatam in limba germana este salutul: Hallo = Salut, Buna. Restul expresiilor le gasiti in poza de mai jos, unde impreuna cu Tobias si Angela veti invata sa va prezentati intr-un mod politicos in germana. Evident ca nu asa o sa vorbiti cu prietenii, dar o sa vedem pe parcursul urmatoarelor lectii cum conversam cu prietenii sau colegii de serviciu.

Cursurile nostre de limba germana vor avea o parte cu poze, de unde veti putea invata rapid cuvintele si la fiecare lectie veti avea o varianta audio, pe care sa o puteti asculta cu pronuntia corecta in limba germana. Vom imbina astfel lectiile audio de limba germana cu cele video – poze! Speram noi ca o combinati ede acest fel va va ajuta sa invatati mai repede. Mult succes!

Lectia numarul 2