Contact

Daca vrei sa intri in contact cu echipa Invata limba germana fara profesor, nu ezita sa ne lasi un mesaj in formularul de mai jos! Daca vrei sa inveti limba germana online, stai alatrui de noi si vezi ce lectii mai adaugam aici, in mod frecvent vom adauga lectii de gramatica, de vocabular si teste online de limba germana, pentru ca vrem ca tu sa poti sa faci primii pasi.

Stim ca nu este usor sa inveti o limba straina, poate ca la un moment dat vei apela si la un profesor de limba germana, dar primii pasi poti sa-i faci aici alaturi de noi, cu siguranta! Noi ne vom stradui sa venim cu toate informatiile disponibile, avem si pagina de Facebook dar si grupul nostru unde vom incerca sa invatam impreuna. Lectiile video te vor ajuta si ele cu siguranta, deci hai sa facem primii pasi si sa vedem la ce rezultate ajungem cu invatatul!

Gramatica limbii germane este cu siguranta cea mai grea incercare pentru cei ce vor sa invete fara profesori, online – limba germana, dar nu este nici imposibil si dovada o stau zecile de elevi care au trecut cu brio peste examenul final de limba germana pus la dispozitie de site-ul nostru!

Contact Germania


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *